A risk worth taking

Колко "рисковани" покупки сте направли в последния месец,... а година? Днешният ми пост е вдъхновен от едно по-различно модно предложение, което едва ли много хора ще се осмелят да облекат. Аз обаче ви предизвиквам!

Наскоро брандът, за  който от известно време снимам (дамска мода) предприе доста смела стъпка, създавайки модел, който лично според мен е изключително креативен и забавен. Гащеризонът, с който съм на снимките определено е нещо по-различно. И тъй като аз си падам по всичко по-бунтарско, бохемско и леко откачено, с голяма усмивка прибрах "this piece", където му е мястото - в гардероба ми!

За още по-смелите пък, има и вариант в синьо...

Истината е, че в днешно време е възможно да робуваш само на един стил - своя. Това, което ни се налага като модни тенденции често може да влиза в разрез с нашите представи за красиво. В това няма нищо лошо. Лошо би било да носиш нещо, което не ти харесва, но го правиш, защото е "модерно". Моето кратко послание е : Обичай себе си до толкова, че да носиш нещо, което в очите на другите е откачено. Носи го защото ти харесва.

Мисля, че в робското си ежедневие можем да бъдем малко по-свободни като изразяваме себе си чрез това което обличаме. Нека бъдем роби, но на своето индивидуално чувство за стил.

Гащеризон: NoemiaFashion