Последен поглед към лятото

Здравейте,

long time no see, но и аз като много от вас реших да си почина от всичко, дори и от писането. Това лято беше свързано с много различни неща. Пътувах, състезавах се, сблъсквах се с драматични моменти, както и с много положителни такива. Мога с усмивка да кажа, че беше едно супер приятно и зареждащо лято, което ми даде възможността да вкуся от адски много разнообразни емоции.

Преди да изпратя завинаги лятото на 2018г, реших още веднъж да мина през запомнящите се моменти, като ги споделя с вас. За някои от тях писах, други оставих за себе си, но не бих си спестила дори миг от всичко преживяно. Вярвам, че за да започнем по най-добрия начин есента, която си е един вид ново начало, трябва да оставим всичко негативно зад гърба си (носталгията също се брои). Аз го правя именно по този начин - напомняйки си за наистина забележителните минали моменти. А, вие как го правите?

Спорт

IMG_2741.JPG


Многото тренировки и състезания направиха сезона ми приятен и успешен. Радвам се, че изпълних част от заложените цели, а друга остана като мотивация за предстоящия сезон. Хубавото на това атлетическо лято е, че започнах да се чувствам по-уверена на пистата; да се чувствам отново като себе си. Разбира се, не всяко състезание мина както ми се искаше, но определено научих много за това, което трябва да усъвършенствам в себе си. Спортът е едно постоянно надграждане и работа, а нищо не идва даром. Хубаво е да знаеш, че можеш да работиш още по-здраво за това да бъдеш най-добрата си версия.

Имах и по-есктремни моменти на пистата, белязани от една наистина кофти кражба. Случи ми се именно на състезание, като определено ми се отрази негативно. Досега не бях ставала жертва на обир, но както за всичко, така и за това си има първи път. Почувствах се по-скоро обидена, че нещо такова може да се случи точно на пистата, където винаги съм се усещала най-защитена, фокусирана и необременена.

Въпреки това, едва ли ще си спомням този летен сезон с нещо негативно. Обичам да бягам и обичам всеки сантиметър от пистата, а това никой не може да ти го открадне.

Snapseed 52.jpg

Детокс

Успях да предизвикам себе си и да завърша една цяла детоксикираща седмица. Толкова ми хареса, че продължих с още една като бонус. Изключително много се радвам, че успях да вдъхновя повече хора да последват примера ми и да се погрижат за тялото си по един по-различен начин. Съчиних си супер вкусни смути рецепти, които до днес влизат в дневното ми меню!

68E496D4-871D-4C57-B161-DEA1843FC237.JPG

Get in shape

Събитието на Webcafe успя да ме зареди и да ме срещне с хора, които споделят същата любов към бягането като мен. + за първи път се изявих като треньор, макар само за загрявка, което си беше истинско предизвикателство!

IMG_3830.JPG

Пътувания

Посетих нови места - планирани и непланирани. Тъй като съм малко фанатична на тема планиране и обичам да знам каква ще е всяка моя следваща стъпка, тази година реших да се пусна по течението. Не беше никак зле. И макар за далечни и езкотични дестинации планирането да е необходимо, за по-близки места не е от толкова огромно значение. Това лято ми даде усешането за свобода. Бях свободна от собствения си план…

Snapseed 19.jpg

Троянският балкан беше една от първите дестинации. Разказах ви всичко за екоселището, в което бяхме настанени, както и невероятния водопад, от койот скачахме. Ето и препратка към поста: http://karin-okolie.squarespace.com/blog/?offset=1535130864725

Snapseed.jpg

Другото страхотна място, което посетих бе Халкидики. Отдавна в моя “bucket list”, тази година стигнах и до гръцкото море, а защо непремнно ще се върна може да прочетете тук: http://karin-okolie.squarespace.com/blog/?offset=1535611570450

Snapseed 56.jpg

Миналата седмица се завърнах от моята любима Франция, за която все още не съм написала нищо. Не, защото не ми хареса, а защото ми хареса прекалено много. Мисля, че ще оставя спомена за това пътуване само за мен и добрите приятелки, с които бях. Ще кажа само едно - при възможност стягайте багажа за Ница!

8CE6090D-DAF0-4E56-B1E8-CCE9E872CF36.JPG
Snapseed 53.jpg
Snapseed 51.jpg

Годеж!

Ама не моя…

Най-добрата ми приятелка от детството, с която сме неразделни от (срам ме е да кажа) колко години, каза “ДА!” на едно страхотно момче. Големите решения май се взимат бързо. Нямам търпение за сватбата и ЧЕСТИТО!

BDE54BEB-8938-437C-9468-95688A35FF89.JPG
B7882D53-1E3A-4B3A-9289-6850D55D16C2.JPG

Движение

Тазгодишното лято беше активно и свързано с много движение. Не съм оставала на едно място за дълго, а това ми помогна да оползотворя максимално краткия си off-season период. Повече разходки, походи, планини спомогнаха да не излезна напълно от форма. Добре знам, че мързеливата почивка може да ми струва скъпо в момента, в който трябва да започна отново да тренирам. И така с 1 куршум, 2 заека.

Snapseed 57.jpg

Приятели

Не на последно място се радвах на възможността да бъда с приятелите си - нещо, за което често нямам достатъчно време през останалата част на годината. Дадох си сметка колко невероятни половинки имам в живота си, а това е повече от вдъхновяващо.

Snapseed 61.jpg

Webcafe Go

Ще се мъдря на корицата на новото Webcafe Go съвсем скоро, но повече няма да издавам. Нямам търпение да ви споделя всички кадри от забавната сесия с Мира Дерменджиева…

09eb4b7c-d348-43a6-b2b9-5f861047b3cc.JPG

С тези готини емоции затварям глава “лято 2018” от живота на Карин. Няма да лъжа, че не ми е носталгично, защото съм човек, който “живее за лятото”. Въпреки това нямам търпение за новите предизвикателства, които ми предстоят. Започвам този нов сезон няколко важни промени, които вярвам ще ми донесат още повече щастие. Ами, напред към есента!